LR - Health and Beauty Systems

Är företaget jag jobbar för nuförtiden! Det går spikrakt uppåt och inget kan stoppa mig! Rikigt kul är det när man håller på med det man tycker om mest!:D Mår sjuukt bra gör man också:)

 

Ta kontakt med mig om du vill veta mer om vad det är jag jobbar med:)

 

Puss på er<3


Kommentarer
Postat av: LR

Var god att läs LR:s regler gällande hemsidor:



Skulle du redan förfoga över en egen hemsida gällande din LR-verksamhet eller om du planerar en sådan, var vänlig beakta följande punkter:



Domännamnet får inte innehålla LR Health & Beauty Systems, Natural Life eller någon annan firma- eller produktbeteckning.



Innehållet på din LR-hemsida måste vid ändring av inriktning eller andra ändringar läggas fram för företagsledningen för godkännande. För detta skickar du oss vänligen en länk till din komplett färdigställda hemsida till följande e-mailadress: [email protected]



En länkförbindelse från din LR-hemsida till eventuella andra egna affärsverksamheter är inte tillåten.



Genom Internet får du söka affärspartners, om det i anslutning därtill görs en personlig affärspresentation. Användning av vår Online-affärspresentation och våra Online-konsulentansökningar är inte tillåtet. Dessa är uteslutande hjälpmedel för att underlätta den personliga affärspresentationen.



Det får inte ges några inkomst- eller resultatgarantier.



Det får inte ges intryck av, att LR-konsulenter är verksamma som anställda hos eller medarbetare till LR eller till konsulenter.



Konsulenter får, på sin egen hemsida, med en länk hänvisa till LRs officiella websida: www.LRworld.com. Ytterligare länkar i förbindelse med din LR-hemsida är inte tillåtna.



Endast de officiella produkttexterna och påståendena får användas.



Likaså får inga foton (licensierat bildmaterial från fotoagenturer) användas



I den egna Internet-Shopen får endast våra officiella försäljningspriser till kund användas. Konsulenter, som erbjuder våra produkter till under det officiella försäljningspris eller t o m till inköpspris, får räkna med att sägas upp från sitt konsulentskap och eventuellt bli skadeståndsskyldiga.



LR-Stars bildmaterial, såväl som Starprodukter får pga licensrättsliga grunder inte avbildas.



Vid överträdelse av våra internet-riktlinjer, speciellt när det gäller användandet av Starprodukter, -märken,-bilder etc. på din hemsida, kommer de skadestånd som vi blir skyldiga att betala stjärnorna att vidareges till den som förorsakat detta. Dessa skadestånd ligger på från 20 000 €.



När det gäller LR-Card får inga samarbetspartners logor användas. Inte heller får någon samarbetspartners namn nämnas .Vidare får inte heller något ord- eller bildmaterial från dessa användas.



I övrigt gäller affärsvillkoren och lagstiftningen mot illojal konkurrens.



De föreskrivna försäljningsvägarna ska följas (försäljning på mässor, marknader etc är ej tillåten) och gäller även för internet. På grund av detta är deltagande i auktioner förbjudet för konsulenter. Överträdelser leder automatiskt till uppsägning av konsulentskapet. Skadestånd kommer, allt efter hur grov överträdelsen är, att till fullo vidareges till den berörda konsulenten.



Konsulenter är personligt ansvariga för innehållet på sin hemsida och de eventuella därav resulterande skadeståndskraven.



Framgångsberättelser, erfarenhetsbeskrivningar och redogörelser av andra LR-konsulenter, såväl som utdrag ur våra LR-Magazin får inte användas.



Var vänlig beakta, att vid utformningen av din egen hemsida, måste det tas hänsyn till vidare aspekter, såsom t ex upphovsrättsskyddat material.

2011-06-01 @ 17:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Zophye