Ihoppackning!

Ska åka till skara senare och packa ihop det sista i lägenheten så jag kommer därifrån någon gång! Ska bli så skönt att lämna skara bakom sig och bara blicka framåt!

Ska även ha en ap idag med sötaste Ylva:)

Bäst och sätta fart! :)

Poledancing!

Ska börja med denhär underbara dansen och har även hört att man får GRYMMA muskler av den!


Ge mig ett år så är detta fan jag alltså!

Torsdag.

Och inga som helst planer. Eller jag ska väl fortsätta jobba på min onepiece som vanligt och justeja, jag lovade ju en bild och här kommer den :)


Börjar ju se riktigt bra ut eller vad tycker ni? ;)
Mr Dammsugare fick vara med också.

Funderar på att byta färg på benet efter knät för hur gul e det med endast ett gul/vit randigt ben? :p Får la se hur jag gör:)


HATA MENSVÄRK!

Asså, det är nog de mest störande som någonsin funnits i världshistorien! Har dock inte haft nåra problem med sen jag var 13 och började knapra piller men just den här gången så blev det åt helvete! Nu skall jag sluta gnälla och istället berätta om min dag!

Idag har jag jobbat en del på min onepiece, halva benet är snart färdigt, slänger upp en bild senare om jag får tid:)
Har även vart på Chalmers Robot Förening med Älsklingen, Tim och Emma:) Träffade även en gammal kompis där, Alltid kul att träffa er robotnördar ;)

Tankar ner Heartbreak hotel i detta nu och tänkte ha en myskväll bara älsklingen, jag och kissarna;) Så jäkla skön film!


Myspys <3

Puss på er <3

OnePiece-uppdatering!

Såhär långt har jag kommit idag :)


Om jag fortsätter i den här takten så kommer den nog va klar inom en månad:) har bara hållt på i max 4 timmar:) Vet dock inte om jag kommer använda den sen men jag har ändå antagit min utmaning:)

För ett tag sedan köpte älsklingen Need For Speed Shift och det började jag spela idag:p
Gissa vart jag kommer hålla hus imorn? Jo i soffan o spela Shift och virka på min Onepiece!;)


Happy valentine´s day!<3

Idag är den mysigaste dagen på hela året tydligen.. men varför just idag? jag tycker man ska va mysig alltid!
Min dag har sett ut såhär:

10.00 Mentorintervju, Stöd till ungdomar verksamhet
12.20 Tandläkarn, Inga hål endast piggmentfläckar på tänderna :s undrar va dem kommer ifrån, man solar ju knappast tänderna eller hur:p

Sen gick jag på stan och fyndade på rean :) Underbart när man hittar det man verkligen letar efter och just denna gången var det ett par nya favoritjeans då mina andra favoriter gått sönder:/

Bikbok hade även en kampanj och dom 300 första som handlade idag fick en goodiebag med lite smått och gott i:)

Detta fanns i min:


x 20%rabatt på fragrance Librarys sortiment
x En bikiniunderdel
x em blombrosh
x 2 st armband
x en klubba
x 2 paket tofsar
x blått nagellack från depend
x hårnålar

Tack så mycket snälla bikbok ha en bra alla hjärtans dag!

Jag har även antagit min egen utmaning! För ett tag sen sa jag till min kära mor att hon skulle virka/sticka en onepiece till mig, men nu antog jag den själv! såhär långt har jag kommit!


Ett ben skall vara gul/vitrandigt sen vet jag inte mer! Kom med ett förslag och ni får en länkning ;)
Ni kommer att få följa mig i onepieceskapandet ;)

Nu ska jag ta och röja lite i lägenheten tills älsklingen kommer hem:) hoppas att han blir glad ;)

Happy valentines day! puss <3

Långedrag Värdshus <3

Vilken underbar restaurang!
Trevlig personal, underbar miljö och mycket trevligt sällskap! Rekommenderar verkligen alla att åka dit minst en gång :)
Tack snälla Mikaels farfar Lasse för maten :)




FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUU.....

Gud va kul det är att vakna mitt i natten..och vara seriöst aspigg! Funderar på att göra något kreativt i photoshop men jag har ingen riktig lust till det, får la kika lite på det ändlösa nätet och se om jag kan bli trött.. Maya, du borde kunna hjälpa mig med mitt problem, vad ska jag göra?:p




Åsa..

Vilket underbart ställe, ligger drygt en timma utanför Göteborg och där bor älsklingens föräldrar :)
Från köksfönstret såg man ut över en hel vik och shit va fint det kommer bli på sommaren! Längtar som fan dit nu för jag är trött på den här förbannade istiden!

Per (mikaels far) hade köpt sig en riktig dator, en mac alltså, som älsklingen fick ge sig på att installera. Det gick på sådär 15 min till skillnad på en skitpc som tar x antal timmar på sig..

Imorn blir det restaurang med trevliga människor ute i Långedrag:)

Synd att min kamera har pajjat, den laddar varken via dator eller eluttag.. det är en nikon S3100 digitalkamera så om nån har samma problem så får ni hojta till!

Natti<3


Pannkakor, Gold Rush Alaska och Foundationpensel..

Åt precis pannkakor med lönnsirap på!<3 Hur underbart gott som helst! Tycker dock att literpriset på lönnsirapen är lite högt så jag har bestämt mig för att jag ska köpa en egen sockerlönn och göra egen lönnsirap!:) Hur bra idé som helst! Fast dock kanske inte så snällt mot trädet :/ Men är det gott så vad gör man inte..?

Ikväll blir det myspys med Emma och Tim som kommer hit till oss och vi ska kolla på Gold Rush Alaska och käka tacopaj :) Gold rush är ett program där dom gräver guld i Alaska mer än så händer det inte men dom har lyckats få med intriger mellan guldgrävarna på ett coolt sätt och sen är det skitspännande att se när dom hittar guld.. Egentligen inte så märkvärdigt men ändå så härligt:p

Tänkte åka in till stan och köpa en foundationpensel, min gamla har pajat, dålig kvalitet så nu ska jag banne mej köpa en som håller högsta kvalitet! Ingen skit till mig inte! ;) Eller också passar jag på att köpa ett helt set penslar på Ebay, ska kika lite på det ;) ;em jag vet inte om det blir nån färd in till stan då jag precis fick höra att det brinner i en spårvagn vid gamlestan... Tydligen jätteöverhettad eller också är det nån idiot som failat..






Ojdå, set var ett tag sedan..

Nu var det dags för uppdatering!

Operationen har gått bra och infektionen är borta :)
Sen har det hänt mycket roligt!

1. Jag har flyttat ihop med älsklingen i Göteborg och det är hur underbart som helst!
2. Jag ska på Mentor-intervju på tisdag!
3. Vi har kastrerat Gizmo så vi slipper hennes gnäll då hon löper vilket är GANSKA ofta! Hon har blivit jättekelig efter ingreppet så det är bara positivt :)
4. Jag har blivit blondin:) Ni fick som ni ville till slut:p

jag har lovat mig själv att bli bättre på att dela med mig av min vardag via bloggen! Får se hur detta går:p

Zophye
RSS 2.0