Halv sex..

Vaknade jag och känner mig sjukt taggad inför operationen:)

Har fortfarande inte fått bort min töjring ännu men det löser sig. Fick reda på igår varför man inte fick ha piercingar eller andra smycken dem använder en elektrisk skalpell och man kan tydligen få sig en rejäl kyss om man har smyckena i.

 

Nu är det ca 2 timmar kvar tills jag rullar ner till våning fyra där dom ska sätta kniven i mig...

 

Jag hoppas att alla ni där ute har det gött så skriver jag igen efter min operation såfort jag kan :)


Fragmin och örhängesproblem...

Jaha då har man fått en spruta med Fragmin, blodförtunnande medel och ska strax hoppa in i duschen. Har försökt att få ur min töjring ett bra tag nu men kulan sitter för hårt så dom får väl ta och knipsa av den under operationen.. Eller så får vi hoppas att morsan eller någon av morgonpersonalen kan plocka bort den:)



Det blir nog inget mer blogginlägg innan operationen men jag skriver såfort jag kan igen:)



Puss på er<3

Installerad på sjukan..

Nu ligger ja i den sköna sjukhussängen och kikar på house, har både 47" plattv och xbox på rummet så ko kommer absolut att trivas:)

Ska strax ta foton på ryggen för att se om det ändrat sig nånting sen(förhoppningsvis):p

Ska duscha en sista gång med descutan också, så mitt hår blir ännu risigare.. och kroppen torrare. såhär kliniskt ren har jag nog inte varit på ett jäkla bra tag, den dödar ju precis allting som lever på huden (bakterier alltså) En grym peeling om inte annat^^

 

Det finns en skitsnygg undersköterska (manlig) här på avdelningen, tänk om han läser detta haha!:) Han vet dock inte att jag har en blogg...än:p

 

 

 

 


Tårar i ögonen..

Det här inlägget skriver jag med tårarna rullandes nerför mina kinder det är glädjetårar, jag lovar men det är nog inslag av nervositetstårar också. Jag jag har precis insett hur fantastiskt underbara vänner jag faktiskt har som bryr sig! Tack för det! JAG ÄLSKAR ER!!!!<3

Har aldrig haft det innan (jag tänker på mellanstadie och högstadietiden) då fanns liksom ingen där för mig mer än min familj.. och det betyder verkligen hur mycket som helst!<3

 

Nu har tårarna sutat rinna men det känns som om dom kommer snart igen, bloggandet för mig är en sorts terapi, som får mig att må bra. Jag blir lycklig av att skriva av mig, dela av mig med mina tankar och idéer:)

 

Snart kommer min underbara vän Anton och kollar på film med mig<3

Det här kommer gå bra<3


2 dagar...

Är det kvar tills jag ska operera mig!

Försöker intala mig själv att det går bra nu, det är inte lätt men jag har många som stöttar nu, tack alla ni, jag älskar er!<3

Ska strax gå till apoteket och köpa Descutan, såndär äcklig operationstvål som man blir sjukt torr av och sen får man inte smörja in sig med lotion efteeråt så hela jag kommer va ett stort sår... Får se till att sätta på akrylnaglar så kan jag inte riva sönder mig själv:) en fördel iaf^^

 

Sen kommer jag va tvungen att ta ur min 3 veckor gamla piercing, ska be dom på uppvaket sätta i dem igen när jag fortfarande är lite halvgroggy.

 

Vad vill ni läsare läsa om när jag är i Göteborg? Har lite idétorka just nu men kom med idéer:)

Puss på er sötnosar<3


Om en vecka smäller det!!

Jaa, ungefär om en vecka så ligger jag på opertionsbordet helt väck och full med knark;)

Börjar bli redigt nervös nu men detta ska gå bra! Bättre än förra gången får vi hoppas!

 

Mina underbara små söta katter ska få bo hos Emma och Tim under tiden:) Tack för att ni ställer upp mina underbara<3

 

Ikväll blir det en roadtrip till Borås :) Mikey, Hanna och Emma skulle dit och kika på nån match:)

Imorn ska kissarna få sig en hälsokontroll hos farbror veterinären:)

 

Där va du inte stor gumman<3

SötGizmo<3


2 veckor..

Det börjar dra ihop sig ordentligt nu!

14 dagar till operationen...

Börjar bli rejält nervös..

Ni läsare kommer satt vara min terapi och inspiration så ni får motivera mig och även komma och hälsa på mig på sjukan om ni vill:)


Kanondag!

Tillbringades med Ida i Göteborg:)

Intervjun på Make-up skolan var helt okej och jag börjar där i april nästa år:) Kommer bli awesome!

Shoppade även lite granna och gjorde ett par riktiga fynd:)

 

Puss

 


Göteborg!<3

Idag ska jag och underbara Ida Jörgensen åka till Göteborg. Jag ska kika på en utbildning där så håll tummarna för mig nu!

 

Dagens outfit och make:)

Redo för dagen<3


Gårdagen


Sikken gammel bild jag hitta:)

Kvällen igår med mina sötnosar Marika och Anna vart helt underbart lyckad:) Dock hände det en grej som fick mig att surna till men det har löst sig nu. Vi började med att häva alkohol som svampar och spelade våghals (giftigt spel detdära) men kul hade vi:) Drog vidare till MangosKrikelin och träffade goa vänner och söp ännu mer.

Kul som Attan!

 

Vill bara säga till dig Anna att om du fortsätter såhär så kommer ingen må bra till slut. Bara en liten varningstriangel:)

 

Har gjort dagens måsten såsom badat, borstat tänderna och smörjt in mig med min mysiga Aloe Vera Bodybalm från LR:) Senare så blir det väl att jag går och hämtar hem bilen hos Anna och åka med farsan till flämslätt, han skulle mäta på någon dörr eller något, i brist på annat att göra så kan det faktiskt bli ganska roligt:)

 


Medeltidsdagen.

Idag går hela Skara tillbaka till 500-1500 talet e.kr. Staden fylls utav människor utklädda till riddare och medeltidsfolk.

 

Jag tänker då inte klä ut mig utan det blir väl en sväng på stan senare och ikväll blir det party med dom bästa<3

 

Ska ta och fixa iordning mig och sen ringer jag väl Marika för en promenix med vovvarna:)

 

 

Här är det hett i brallorna:p

 


Stora problem med domänpekningen.

Sådär.

 

Nu sitter jag här igen framför skärmen som så många gånger förut och ska snart återuppväcka den gamla domänen "Zophye.se" igen. Loopia är inte så snabba så välj ej dom!

 

Jag har fått tid för operation och den kommer att ske den 28 september 2011. Alla ni som vill får mer än gärna komma och försöka liva upp stämningen på mitt trista sjukhusrum. Kommer nog roa mig själv ganska bra eftersom jag får fri tillgång på morfin :D haha!

 

Har fönstrena öppna och hör folkets skrik och gap utanför Mangos (partystället i byhåla!) Det är tydligen nån "kicka-igång-efter-sommaren-med-snowstorm-grej" där ikväll:)

 

Dagen för öv4igt har varit ganska så trist, min inneboende Anton har flyttat till egen lya nu så det känns ensamt igen, men som tur är har jag mina underbara katter:) Sen storstädade jag hela lägenheten och det behövdes verkligen!

Senare på kvällen så kom Marika till Byhåla, Anna hade vart snäll och hämtat henne:) Så vi kollade på filmen "Spy next door" och frossade i godis och chips:) tack för denna kvällen mina underbaringar:)

 

 


Zophye
RSS 2.0