godnatt!

Nu blire att gå å lägga sig:)

Alice i underlandet

Har jag Maya och Anna nu vart och sett på bio. Den var bra men den hade samma story som originalet men det var lite andra skådespelare. Johnny Depp var en av dom och de va ett stort plus tycker jag:)




Mycket värd att se!


Byta hårfärg?

Jag funderar på att färga håret men jag vet inte vilken färg..

Vad tycker ni?


Ny lägenhet!

Imorn får vi nyckeln till den nya lägenheten! yay! då kanske jag inte hinner blogga så mkt men vi får se vad jag hinner med.



Härliga vår!

God morgon!

Nu ska jag strax gå ut o gå med massa hundar:) Sitter här och har precis käkat upp frukosten och startat diskmaskinen. Vädret.. ja de hade ju kunnat vart bättre..

Idag eller imorn kommer det upp en exklusiv tävling från Goldwell Missa inte denna!

Har även nu en tävling uppe och den hittar ni här Den avslutas 7 april.


Snaart!

Kommer farmor och hjälper mig med lägenheten! Måste hitta ett jävla brev först.. helvete helvete helvete.. vart är det förbannade brevhelvetet? varför måste allt försvinna när man ska ha det??

Gomöra' :)

Idag känner jag mig på topp! för idag kommer farmor och vi ska städa ur min lägenhet:) Just nu ser den ut som helvet för det hände en liten grej igår, som jag tänkte berätta om. Det är så att vi just nu passar en 7 månader gammal grand danois och han är lite för på jämt och ständigt, så igår skulle han upp och klättra på Mayas hund Johnny som är ganska så dominant utav sig, då fick han e ganska så rejäl tillsägelse kan man säga. Fick höra från ägaren att han är uppväxt hos ett knarkarpar så man vet ju inte vad han har vart med om.. Vi höll på och röjde ur lägenheten när detta hände och Mayas andra hund Jessi kan man absolut inte lämna ensam för hon gör massa dumma grejer då. Jag hade precis plockat ur mitt skafferi och ställt det i en påse på golvet, så sen när vi kommer in igen efter en runda till flyttsläppet så hade hon tagit en gräddsåskartong och käkat upp, det såg faktiskt lite roligt ut:P Så det är typ gräddsåspulver över hela lägenheten:/

Snart dyker det upp en tävling ifrån Goldwell så håll utkik:)

Pöss:)

Hund

Hittade precis världens fulaste hund på www.sos-animals.se 



Betty Heter hon:P

Hahaaah:)

Våfflor!

Har vi just nu vart o käkat hos farmor och farfar. Sitter just nu och skriver på Farmors lila Eee pc :P Anna ska få en ansiktszonterapibehandling och sen så ska vi ta med oss en släpkärra hem och slänga in all min skit i. ska ju som sagt flytta ur den gamla lägenheten på torsdag eller jag ska vara ute ur den iaf.  Bilder från gårdagen kommer imorgon eller ikväll, det beror på hur pigg jag är då.

Hörs senare eller imöra:)

Mitt körkort

Ska vi nu åka o hämta hos morsan för jag glömde de i hennes väska igår. får se om d blir ngt mer skrivet förrän ikväll i annat fall höres vi imöra:)

Ha´t gött:P


plocka ögonbrynen..

Måste jag verkligen göra nu, dom ser fan ut som buskar!

cya:P


Förlåååt..

Att jag inte har skrivit ngt på två dagar men jag känner på mig att det här inlägget kommer bli ganska långt.
Vi kan börja med Torsdag.
lönedag för d flesta men inte för  mig:/ iaf så var jag och Anna i skövde och shoppade lite:)


Inne på Åhléns och provar brillor:P


Anna oxå:P


Jag köpte ett par skor på Stadium till mig och en lila skjorta till älsk.
Anna köpte massor av grejer:P typ 3 tröjor och en sjal på gina och ett par skor på Stadium.
Sen när vi kom hem så gick vi till ica och hämtade ut Annas paket med ännu mera kläder från haléns:)
Sen ringde vi efter älsk och sa att han fick köra hem oss till Anna och hämta älsks matta som Annas hund hade pissat ner. Sen satt Annas farsa (svempa) och älsk och tjöta skit i typ en timma.
sen vid typ halv sju blev vi hungriga och åkte till pizzeria viktoria och käkade.
Sen kl 7 så skulle vi träffa en ny hund vid namn mitri och han var en grand danois på 7 månader o han e större än mayas hund johnny, Här e en bild på Johnny men nån bild på Mitri har jag inte än:P

Om det är någon som undrar vilken ras det är så e d allt utom pudel och chihuahua:P en spansk blandning men jag tror att det är Podenco (en spansk jakthund) amerikansk bulldog och amstaff.

På torsdag kväll fick jag feber och började må illa så jag tog 2 ipren och gick in i en kokhet dusch vilket brukar hjälpa när jag har feber:) d funka ett tag men på morgonen efter mådde jag sämre och hade ont där mjälten sitter.. Ringde morsan vid 8 och frågade vad jag skulle göra, hon e ju trots allt utbildad undersköterska. hon sa att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen och be om råd. Då sa dom att jag skulle åka in till akuten på kss så dom fick kolla upp mig. Morsan fick ställa upp som sjuktaxi och det gick inte så sakta kan jag ju säga:P så vi satt där från klockan 10.42, kom in kvart i elva och satt inne på ett rum tils kl 2.. det va inte så jävla kul kan man säga. så fredagen spenderade jag på akuten och i älsklingens säng.

Lördag. Idag har det inte hänt så mkt än, älsklingen gjorde jättegoda våfflor när jag stod i duschen som en överaskningsfrukost:) Jättegulligt av han:) han e så himla underbar<3 
Jag vill partajja ikväll men först ska jag vara fyllechaffis åt älsk och sen ska vi tillbaka hem och sen vill jag ut o partajja i skara men jag får se hur jag mår:)


Vovvar!

Nu ska jag strax iväg med maya, vi ska ut å gå med vovvar:) sen klockan ett så ska vi träffa en till hund som vi ska passa senare. Sen kl kvart i två blir det skövde med Anna vi ska "shop´n´til u drop" XD

Kika gärna in tävlingen jag har på min blogg nu oxå:)

Zophye testar

Ice Age´s glass lemon med godisbitar
Kommentar: Den är lite tråkig men den smakar ändå gott, sen fattar jag inte poängen med godisbitarna i glassen, iofs det är en barnglass men ändå..


Lunch

Nu har mästerkocken fia gjort en alldeles utsökt lunch.. Nämligen nudlar med biffsmak! Kanske inte världens godaste men det funkar alldeles utmärkt när man e hungrig och vill fixa ngt snabbt och lätt!


Hata!!

Falska pesoner är det värsta som finns!

Din jävla lilla bitterfitta som tar kompisar från andra, ge fan i det! Dra åt helvete för fan!

Hoppas du läser detta din lilla fitta!

Fast hon har eg inte tagit nån kompis från mig, hon bara tror hon är störst bäst och vackrast..  Sen tror hon att jag har ngt på g med hennes ex men jag har min alldeles egna underbara älskling och det är du Mattias<3 Du är mitt allt!

Hon är helt jävla rubbad alltså..


Jobbsökarzophye är i farten!

Nu har jag sökt 5 st jobb riktigt seriöst, tex H&M och gina tricot! Jag känner mig riktigt duktig!

 

 


ÅÅÅ...Faaan!

Att internet ska lagga så innihelvete nu när jag ska söka jobb.. faaan i helveteee!!!

Se upp!

Nu alla arbetsgivare! för nu kommer fia i FULL fart!

Tävling!!!

Jag lottar ut den här übersnygga tubtoppen som tyvärr var för stor för mig:( så nu ger jag en av er chansen att vinna den!
Den är i storlek S-M och jag har storlek XS-S.


Skriv bara en motivering till varför just du skall vinna till det här inlägget så är du med i tävlingen!
Tävlingen pågår fram till den 7 april!

Jobbsökaronsdag!

Sitter här nyduschad och med en ansiktsmask och bara har det gött. Kl 8 börjar jobbsökandet så då får ingen störa mig! Nu är det lugnet före stormen alltså..
Funderar på att gå och käka lite frukost för min mage kurrar högt nu!
Hörs senare!


Tråktisdag..

Idag har jag vart hos min jobbcoach o tjötat skit med henne men nu har jag skaffat en ny jobbcoach, nämligen Mattias systar Annelie! Hon är verkligen grym som person och min idol!:) Du är verkligen en person som får mig att må bra! känn dig hedrad Annelie!
Mattias mamma, syster och Tim, hans systers pojkvän hade vart o käkat på De La Gardie skolan i lkpg där Emelie serverade, alltså Tims flickvän. Sen när dom var klara så ramlade dom in på stationen och hittade mig:) sen snackade vi hela bussresan hem och jag blev på så himla bra humör!:) Alla borde ha en sån person vid sin sida som ger en pepp när allt känns tungt!:) Har gjort ett schema tsm med Annelie för morgondagen!

X  Gå upp, göra mig iordning och käka frukost
X  Sätta igång och söka jobb till klockan ett
X  Käka lunch
X  Söka jobb tills klockan fyra

då älsklingen kommer hem och då ska jag inte tänka mer på jobb den dagen så kör jag detta schema på torsdag och fredag också! Det här kommer bli skitbra för nu vill jag verkligen ha ett jobb och pengar!

Sen efter 3-4 dagar så ska jag ringa företaget och kolla om dom har fått min ansökan och va så himla aptrevlig så att dom inte KAN snäsa av mig! Ska lova att dokumentera så gott jag kan!

Hade gött! Puss o kram o nyp i stjärten XD


Jobbcoach

Ska man åka till idag då kl 09.45. innan de får jag väl ta och käka lite frukost och fixa mig lite. Är lite trött just nu så mycket mer skrivande än såhär blir det nog inte:/ kommer mer om nåra timmar, jag lovar!

Mulle Meck

Har jag kommit på att jag måste installera på min dator! Det är så innihelvete roligt! Så nu vet ni vad jag ska syssla med på dagarna!

Seriöst askul!


Promenad

Blir det strax med Anna, hennes mamma och Dixie:)

Fika!

Kl typ halv två blir det fika med världens bästa Anna!


See you Later Aligator! =D

Älska Thunderstruck!<3

Bästa låten ever med AC/DC! Thunderstruck!<3333

God morgon!

Vaknade precis och har sovitt riktigt gott inatt för en gångs skull!:) Idag måste jag packa ihop det sista i min lägenhet och städa.. d e såå tråkigt.. Nån som vill hjälpa till?:P

Söndag..

Idag har vi inte gjort så mkt, städat, käkat frukost, kollat på alla bilderna från igår och spelat dator. Snart får vi la ta och käka middag XD klockan e ju trots allt kvart i 8..

Klättring+Fest!

Lördagen började med att vi var och klättrade i skövde med friluftsfrämjandet:)d va skoj:P
Har träningsvärk som fan i underarmarna fortafarande (söndag nu) sen va d Party och alla utom Jenny och Felix va på g:/
Dom får ju inge mer sprit av oss iaf, dom va sjuuukt dåliga på att dricka..
Singstar och vattenpipa var två stora höjdpunkter under kvällen,
sen körde vi hemmagjort sanning/konsekvens/Jag har aldrig! det var oxå himla kul!
Sen blev klockan ett och då kom morsan o Lasse och hämta "barnen". Lasse va askalas och shotta kapten morgan med älsklingen:P
undra hur han mår idag XD Jag älsklingen och linda fortsatte o partajja till klockan tjugo i fyra:P

Bilder från festen:


Började lugnt med Spotify och snack:P


Har ni aldrig hört talas om tunkyss?! hahah


En till puss;) Anna och Emil:)


Feliix ville inte va med på kort den jäveln så jag fick lura han lite hhahaha Got´ya!


Ett måste på alla fester, Fågeldansen!:D


God dricka! Vodka jordgubbsextrakt jordgubbssaft och sprite, hur gott som helst!


Bästa partyminen ever Maya! hahaha:P


Vattenpipa is the shit!:)


Oxå en jävla snygg partymin, Bitte!:) hahahah:P


Den här bilden får avsluta kvällen, Älsklingen, Maya, Morsan Syrran och halva Emil sjunger singstar:P


Surprising Dinner!

Nu har Emil lagat middag till alla fyra så nu väntar vi bara på min älskling! han sa att han skulle till ica och skara motor. så han kommer väl strax:) Mer info kommer inom kort:P

God morgon!

Sitter här och har precis käkat upp min frukost som bestod av ett glas juice (varför stavas juice inte jos när det uttalas så? hädanefter kommer jag stava juice jos!) och en dubbelmacka med pastrami. Supergott! kl 2 har jag tvättid, såå kul, noot! tvätta o städa o diska är nog det tråkigaste som finns! Kan fråga Anna och Emil om dom kan hjälpa mig lite ;) ikväll ska Mattias och Emil laga rådjurskött åt mig och Anna;) det ska bli asgott:) Imorn blir det PARTY med stora bokstäver :D

Kommer bider på det, JAG LOVAR:)


Gilla


Grymt snygga jeans!
H&M 399 kr

Zophye gillar


Den här snygga klänningen kommer passa perfekt till en solkysst hud:)
Från H&M 149 kr

Kvällen

Ikväll vid typ 6 ska jag och älsklingen käka middag hos morsan:) sen ska jag smuggla med hans grå tröja som har gått sönder i mudden så morsan får laga den för han får aldrig tummen ur och tar med sig den till sin mamma:) tänkte bara va lite snäll:) sen ska morsan få sin födelsedagspresent oxå:) (hon fyllde år 29 januari) :$ bättre sent än aldrig:P

Jag måste verkligen börja röja ur min lägenhet nu för att jag ska vara ute ur den om 2 veckor.. det är så himla tråkit att packa men såå roligt att packa upp:) nån som vill hjälpa mig? XD
Jag får väl be Anna o Emil att hjälpa mig, dom lovade faktiskt:P


Jobbcoach...

Så måste man iväg till den där jobbcoachen igen som bara snackar massa.. det går liksom inte framåt:/

Bilder från Ulricehamn!

Sorry att jag inte skrev nåt mer igår men det blev så att efter ulricehamn så åkte mattias på årsmöte i friluftsfrämjandet så då åkte jag t Anna och våldgästade henne och Emil:P han va en rolig filur!:P Där blev jag bjuden på tacos men jag orkade inte ens en taco, så Annas hund dixie käkade upp d som blev kvar:P

Nu över till ngt helt annat! nu kommer lite bilder från gårdagens skidåkning!


Jag och Jenny första åket i liften! Jag gjorde inte en enda vurpa igår:P


Farsan skulle stajla lite men han lyckades inte så bra men nästan x)


YAY! Se upp i backen!


LiftåkarN;)


Mina skidor är röda Blizzard:P Schnögga som fan;)


Sen blev syrran trött och strejkade mer skidåkning så jag fick åka själv nåra gånger till:/ verkligen supertråkit å åka skidor själv.. Nån som vill åka med mig o åka skidor?:P


Ulericehamn!

Idag bär det av till ulricehamn för skidåkning jag, syrran o farsan:) det ska bli hur kul som helst! Nu sitte jag här o käkar frukost, macka med kalkon på, asgott:) på lördag blir det vild hemmafest så nu e de två till inbjudna, nämligen min syrra o hennes pojkvän:P

Ha det så gött idg:)


Knasbollen Anna och Jag:P

Idag har jag inte gjort så mkt, har bla vart hos min jobbcoach o inte gjort ett skit.. sen efter d skulle jag hem t mattias och hämta annas papper men jag somna istället:P så hon ringde och väckte mig:) så då kom hon hit o så smidde vi mer planer inför helgen =P  

Sen tog vi oss en liten cykeltur till ÖB



Och handlade massa önödig skit:) Jag åkte snålskjuts :P hahah det är rätt!





Anna tvingade mig o köpa en chokladkanin:P så dom ska vi mumsa på senare:P




Såhär kan man se ut när man har solen i ögona och vinden i håret, inte vrålsnyggt men:P
Sen lagade jag dolmioköttfärs och det räckte till mattias också:P


Garderobsrensning!

Rensade ur min garderob för några dagar sedan men jag vill inte slänga ngt! Därför vill jag att det kommer till användning igen! Hör av er om ni vill ha ngt! Random kläder ur min hög:)





 







Hårvård

Hittade www.fruugo.se som har hårvårdsprodukter och även andra produkter till RÄTT pris om jag får säga mitt:)


Skidor!!!

skidåkning:)
Farsan ringde nyss och sa att vi ev. ska åka skidor i ulricehamn imorn! Fyfan va skoj! Jag har inte åkt skidor på 4 år p.g.a. operationer och annan skit.. Men det här ska verkligen bli asasköj!

Egentligen skulle jag åkt med Anna t skövde imorn och köpa skor och nya mickar till singstar men d sket ju sig för åka skidor drar mer:/

STÖRTLOPP FTW!!!!!!!!!


-7*C

grader stod det på termometern när jag gick upp idag.. jag blev väl inte glad precis, jag vill ha sol och sommar och minst 25+! Idag drar jag iväg till min jobbcoach på gruppcoachning, jag tycker inte att det ger mig ett skit men går man inte dit så får man inga pengar av försäkringskassan:/ så jag har tyvärr inget val..

Jag måste fan hitta jobb snart, det går ju inte att leva på bidrag hela livet! Och Mattias har hjälpt mig alldeles för mkt.. Mår inte bra över detta..
Hoppas att jag får jobbet på sommarland! Det skulle va riktigt skoj:)

Fan, jag är riktigt sugen på Cola, ge mig! Nä jag får väl gå o köpa d själv:P


Förebild på Anna

 

Innan färgning:)

 

 

Efterbild!

Efter färgning

 

 

 

 

 

 


Måndag!

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls..:P
Dagen började med att jag vaknade när mattias gick upp och kunde inte somna om så jag gick och satte mig vid datorn och nördade vid farmville.
Sen vid 10 ringde Anna och sa att ja skulle med och kolla på när hon klippte sig och färgade håret (före och efter bilder kommer imorn!)
Sen kom Maya och våldgästade  oss på frissan.
Vi satt där ett tag och sen blev jag enormt hungrig så jag och Maya gick och åt makaroner och köttbullar hemma hos henne.
Sen typ vid kl kvart i 2 så ringde Anna och sa att hon var klar och gick o köpte tre små kinesiska rätter och sen anlände hon efter ca 10 min till Mayas lya.
Sen bestämde vi oss för att gå ut med hundarna. vi var totalt 6 st individer som var ute och släpade fötter :P Jag, Anna, Maya och hundarna: Johnny, Jessie och Dixie.

Nu sitter jag Mattias och Anna och smider planer inför fredagen:P

I helgen blir det dans på fredagen på fokus och på lördagen blir det partyy!! och  på söndagen blir det troligtvis bad i skövde men det är fortfarande öppet:)

 


"Fest" i Lördags

Det var som så att vi skulle festa i helgen Jag, Älsklingen, Linda och Fredrik men så blev inte fallet:/

Började ganska lugnt med att vi såg melodifestivalen som var sådär bra iår, om dom kunde välja ut bättre låtar till nästa år så skulle jag bli glad:)
Sen så spelade vi lite kort men så började jag frysa och bli trött och det flimmrade lite framför ögonen (mina tecken på migrän) så de var ju inte så himla kul men jag är inte den som klagar så jag fortsatte lite till viket jag inte skulle gjort så jag fick en sjuhelsikes migränattack så jag bara låg där som en död i soffan..=(

Hata migrän!
Men detta får vi ta igen nån annan helg!


Dagens

Hej!

Hej och välkommen till min blogg, Sofia heter jag och här ska jag väl försöka få med allt som händer i min vardag! Idag ska jag hänga med Anna när hon ska klippa sig och färga håret, Hoppas det blir snyggt! Sen får vi se vad dagen bjuder på:)

Välkommen till min nya blogg!


Zophye
RSS 2.0