Porslin till pappsen och tvkväll med min BFF!:)

Har idag vart i Skara med farmor och köpt porslin till pappsen, dock bara vitt tråkigt men ganska fint ändå:) Sen efter det så åkte jag med lite Oriflameprodukter till Morgan och Gladys, missade tyvärr att åka till Suss och ge henne grejer men det får bli på fredag. Då jag ska till Skara och utföra lite andra ärenden:)

På Söndag bär det av till Örebo om allt blir som jag planerat, måste bara ringa lite samtal och fixa&dona innan allt blir som jag vill! Jag kommer verkligen må bra uppe i Öre!;)

 

Kvällen tillbringade jag med min underbara BFF Anton:) Skulle egentligen bara dit och lämna kattsand men där blev jag kvar! Vi kollade på allt dåligt som va på tv och sen gick vi och köpte godis på Tempo i pausen mellan Biggest Looser och Operation Skönhet:p Mycket äckliga bilder var det men ändå värt att se på när det inte fanns ngt bättre..:p

 

Måste ta en finare bild på oss vännen!:p ser ju ut som jag ska döda dig ju haha!:p

Imorn har jag imnnget planerat ännu, kanske hjälpa pappsen att flytta och sen blir det till att söka en massa jobb i Örebro och hoppas hoppas hoppas att jag får ngt:)

 

Puss på er<3

 

 


Sådär!

Nu har brustabletten hittat lite vatten i hörnet och är på väg att lösa sig trots allt! Supersnälla De sa att han har ett gästrum åt mig och att jag kunde få bo där tills jag får min lägenhet eller vem vet jag kanske blir Örebrobo:) Behöver ett miljöombyte som sagt och nu har jag verkligen chansen att ta vara på mig själv, slippa all skit som varit nu och bara börja om på nytt! jag kommer känna mig som en helt ny människa:)

 

Ska strax bege mig till Vara och sen åka med farmor till Skara, vi ska köpa snyggt porslin till pappsen:) och sen ska jag lämna lite oriflameprodukter och sen ska jag nog ta och visa farmor min lägenhet som jag får om jag vill den 30 dec. men jag vill inte bo i Skara, det är ett jävla råtthål!

Nu ska jag ta och fixa mig tills farmor kommer och sen blir det att nörda lite farmerama:p

 

Puss på er<3

 

 

 

 

 


Vill bara säga att jag älskar er mer än något annat!<3

Mina underbara kissemissar Gizmo och Zoey

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kaos innuti men vacker utanpå..

Det är exakt så jag känner mig just nu. Jag tänker inte säga vad det är som hänt men det enda jag vill ha från er är stöd.. det enda jag behöver, det är stöd!

Jag känner mig så förbannat uppgiven och vill bara sjunka genom marken just nu och sluta existera.. men jag vet ju det att självmord är en permanent lösning på ett tillfälligt problem.. så det skulle verkligen inte hjälpa, för jag vil verkligen lösa allt men just nu har någon slängt vattenglaset med brustabletten i i väggen så nu har den ingen möjlighet att lösa sig..

Ska iaf få bo hos pappa från och med onsdag, så det ska bli en enorm befriellse!

 

Att höra sådanna ord från sin mamma är inte så kul men innerst inne så vet jag att du inte menar det men nu är du faktiskt en jävla trångsynt idiot som bara tänker på dig själv och totalt skiter i din dotter! Jävligt svinaktigt faktiskt!

Att trycka ner en annan människa med hjälp av ord och dessutom fälla dessa glåpord över sin egen dotter för att känna sig själv bättre till mods är bara sjukt! Dra åt helvete!

 

Var bara tvungen att skriva av mig lite, hoppas ni förstår...

 


Mums!!!

Morsan bakar bröd och doften av nybakat sprider sig i huset och retar mina hungerkänslor! Får la strax gå ner och äta lite nybakat! Vill ha nu!!! men tyvärr är det inte klart:/

 


Jag hittar absolut inte i Lidköping!!!

Även om jag åkt där huuur många gånger som helst!

Jag var i lidköping halv ett och ringde min kära vän Rickard och morsan och  frågade hur jag skulle åka och så körde jag som han sa men ändå körde jag fel! shit vad arg jag var! kom fram till polishuset till sist men tror ni då för fan inte att passgrejen stänger vid 13 eller?? var där ungefär halv två... fyfan vilken jäkla tabbe alltså! Usch, jag hatar att köra i lidköping!

Jag körde upp i lidköping men det hjälper fan inte, hittar bättre i Skövde som jag inte vart alls lika mycket..

jaja fick iaf köpt mig en najsig mössa:p

Shit det är bara en månad kvar till jul, nu fick jag verkligen panik med julklapparna! Det får nog bli en oriflamelösning på detta tror jag:) Går alltid snabbt och lätt:)

Imorn blir det till att åka till göteborg och jobbintervju:) hoppas att detta går vägen nu, annars vet jag inte vad jag ska göra..!  Behöver verkligen ett jobb nu!

 

Får la ta och hälsa på lite goa vänner i gbg oxå när jag ändå är där:)

 

Puss på er<3


Mooot Lidköping:)

Och där ska jag fixa ett pass! men har ingen aning om vart polisen ligger där.. men det löser sig nog, hoppas jag:p

Vet iaf att det ligger på Mellbygatan 5 och då kan min hjälte hjälpa mig;)

Nu blir det lite fix&trix och sen bär det av mot lidköping:)

 

Puss på er<3


Första Advent!:)

Var det idag ja. Första ljuset är tänt och julen närmar sig:) mysigt men ganska så för mycket snö...:@

Sitter just nu och kollar på parlamentet och skrattar som en galning! Underbart program detta!:D

Nu blir det till att lira lite farerama och sen nattinatt:)

 

Puss på er<3


Lördag:)

Ännu en vit helg! Härligt.. eller?:p jo men nästa helg så blir det allt ändring på detta eller vad tycker ni?;)

 

Jag och farmor var på en seans idag och jag fick kontakt med min mormor:)

Allt Gunilla(mediet) sa passade exakt in på mormor så det var lite coolt faktiskt!

Hon sa till mig att spara pengar för det kommer att hända ngt som jag blir glad av och som jag behöver pengar till i framtiden, undra vad det kan vara!;)

Sen sa hon att "om jag fick leva om mitt liv så skulle jag ändra på en grej" och det visste morsan precis vad det var. Sen så sa hon att jag inte ska låta någon sätta sig på mig, alltså ingen ska få bestämma över mig, jag ska lyssna på råd men jag ska bestämma över mitt liv själv och det sa hon även när hon levde. så den här seansen var väldigt lyckad!

Har aldrig vart på ngt sånt innan men det var mycket intressant:)


Ge dig nu för fan!

Varför kan du aldrig sköta dig på fester? Det börjar faktiskt bli rätt jävla jobbigt, gav dig en sista chans igår men du sabbade den totalt. Det blir ingen mer fest då jag är med iaf. Sen får andra tycka vad dom vill men det är så jag känner!

Man kan absolut inte äga en människa som du verkar tro, han är faktiskt fri och får hångla med vem fan han vill rent utsagt!!! Han är inte kär i dig, jag fattar inte att du orkar hålla på!

Jag tycker faktiskt synd om dig vännen, du borde inte behöva stå ut med det här.. Du och jag ska åka och festa röven av oss nån helg och bara ha så jävla sköj utan henne:) jag tror verkligen att du skulle behöva detta:) Du ska veta att jag finns här:D<3

I början av festen så kom det en tjej i 50 årsåldern vid namn Elisabeth och var verkligen supertrevlig:) plattade hennes hår gjorde jag oxå. Jag och Jonas gick efter en stund med henne upp i hennes lägenhet och senare så kom ett par polare till Elisabeth som senare gick ut på krogen:) (Under denna tid så hände allt tråkigt som jag inte tänker gå in på mer) Sen kom dom hem och gick och la sig och även jag i E's soffa och sussade sött;)

 

Tack alla för en mot alla odds en mycket trevlig kväll med undantag för vissa grejer..

 

Puss<3


Godmorgon världen!;)

Idag bär det av till världens bästa Ida i Götene:) Vid 2 ska jag sätta mig i den kalla bilen och brumma iväg;)

Har även hittat en konkurrent till Farmville! Farmerama heter det och finns på spela.se:) Skitkul är det men det händer inte så mycket i början utan man får mest så sina frön och vänta:) efter ett tag så får man uppdrag och då börjar det hända lite mer:)

Såg att världens bästa Marika och Johan satt och spelade detta när jag var hos dom sist och blev väldigt nyfiken, dom sa att det var bättre än Farmville och det är det faktiskt;)

Ikväll så hade Malin partaj oxå men jag vet ej om jag orkar komma, vet ju hur det brukar bli. så det blir nog en vit fredag iaf:p

På tisdag ska jag iväg på anställningsintervju och jag hoppas verkligen att det går vägen! Hade verkligen behövt några extra slantar nu!:)

Nu ska jag ta och skörda mitt hö;) haha, har redan börjat bli nörd på det här spelet:p

 

Puss på er<3

 

 


Dålig uppdatering...

Känner att det var dålig uppdatering under ett par dagar nu men jag har en del som händer i mitt liv just nu och bloggen hinns inte riktigt med tyvärr:( Måste skärpa mig med detta alltså!;)

 

Imorn skulle jag egentligen ner till Göteborg på jobbintervju men hade ingen sovplats så den platsen får nån annan ta:) ska på intervju på tisdag, får hoppas att det ordnar sig då;)

Sitter just nu och lyssnar på asgo country music;) det svänger änna!;)

 

Nu blir det till att läsa lite felsms och sen chill'n'out;)

 

Puss på er<3

 

 

 


Sååå sant..


Björn Rosenström - Mangos - Lördag!

Är faktiskt jäkligt sugen på detta, men med andra planer i vägen så får vi se hur det går med detta:) Hoppas att jag hinner!!!:D

 


Kan det inte sluta snöa snart??

Vaknade även idag av att det snöar som fan och inte slutar det heller det är säkert 20-30 cm här ute på slätta där morsan bor..

Hittills idag har jag ringt dom där samtalen som jag borde gjort för länge sen och duschat och gjort mig iordning för dagens äventyr, dock vet jag inte om det kommer bli så mycket äventyr denna dag men man kan ju alltid hoppas:)

Imorn blir det däremot en sväng till Skara för lite fix&trix, får se bara om lyckas ta mig till Skara med tanke på väglaget:p

Puuuss<3

 

 


Snöööö...:(

Vaknade av att det var VÄLDIGT MYCKET SNÖ ute, vilket inte gjorde mig på bättre humör:/ Ja funderar på att ta mitt pick och pack och dra till något medelhavsland och stanna där för gott, så himla gött det hade vart!

Har så förbannat ont i halsen! orkar fan inte med detta längre, nån som vill byta hals med mig?;)

 

Nä nu ska jag ta och borsta mina tänder och nana;)

 

Puss på er sötnosar<3

 

 


Pensionärsjävlar!

Heter ett alldeles underbart program där man kan garva ohämmat åt dom roliga pensionärerna:p fyfan va roligt det är det börjar om drygt 20 min för er som vill se:)

Såååå jävla skööönt gäng alltså!:D


Dagen!

Dagen började med att Tekla väckte mig och sa att kl va nästan tolv men i själva verket var deb bara halv nio fick lite smått panik där:p Efter frukost och makeup så åkte vi till Lisch och hämtade en kanin som sällskap till Teklas andra kanin Baccardi:) Han såg precis ut som en helig birma men i kaninform:p Han fick namnet Edward.

Sen fixade vi med honom hela dagen och hade massa skoj:)

 

Nu sitter jag hemma hos morsan vid min älskade dator eller ja, den e la inte så bra men ska snart köpa en ny(som jag typ sagt hur länge som helst!:p) men snart så:D

 

Jag har äntligen bestämt mig för lägenheten i Skara och flyttar in den 30 december:) Flytthjälp önskas;) Vet dock inte hur länge jag stannar i den hålan men det får framtiden utvisa!

Ska snart skicka iväg min beställning till Oriflame också så skynda er att beställa;)

 

Jag är partysugen så i helgen blir det party tamejfan men jag vet inte vart eller hur, bara det blir av! Anton, är du på?:)


Grattis Tekla!!:)

Idag fyller världens bästa Tekla 19 år! Grattis säger vi till dig:)

Gårdagen var rolig:)
Var fyllechaffis åt Ronja, vi åkte till kjellan, firade honom och efterfestde till kl 4:p det gillar jag:) Ännu ett bevis på att man kan ha sjukt kul utan Alkohol!:) men det är faktiskt roligare med;)

Nu sitter jag hemma hos Tekla och funderar på vad man ska göra på en sleten söndagskväll:p Det blir nog att ströga i sletskara och chilla runt:)

Puss på er<3

Jävla kaninmördare!!

Alltså vafan sysslar du med? Att inte ge Min väns kaniner mat eller vatten under dom tre gångerna jag vart där och plockat ur mina grejer ur den där jävla svinstian är tamejfan djurplågeri, tror inte att du gett dem mat nån gång faktiskt!! Och att veta om och säga att fodret var mögligt och ändå ge dom det, vadafan var det för jävla bortförklaring?? jag fattar fan inte vad du tänker med! Jag trodde du var mer mån om djuren, det var säkert du som slängde din kanin oxå och medicineringen av din hund var väl inte alltid 100%? bara för att kunna trycka ner nån annan och på det viset känna dig bättre till mods! Din låga jävel!!
Du är så jävla sämst så det finns fan inget som kan slå dig!

Tisdag:)

Idag har det absolut inte hänt något alls, Jag gick upp runt 11 åt frukost och kollade på top model, väldigt händelserik dag måste jag säga!;)

Snart ska jag åka till Åsenkorsen och möta upp pappa och sen drar vi vidare till Skara på möte och sen blir det kanske en promenix med Zigge och efter det så är det öppet:)

 

Jag vill flytta, jag vet dock inte vert men jag vill ha ett rejält miljöombyte! :) Jag får fundera på detta ett tag till känner jag!

Fixad&Stylad för dagens äventyr iaf:) Nu blir det att fixa&greje lite:)

 

Puss på er sötnosar<3


Laserbehandling och tejp:p

Sov som sagt hos farmor inatt och sov faktiskt riktigt gott:)

Va hos en tjej som hette Ragnhild idag och hon behandlade min rygg med laser och tejp för elitidrottare:)

Jag fick det gratis för hon hade aldrig behandlat någon med såhär mycket skolios innan så jag blev ett utbildninngsobjekt typ:) Fia tackar aldrig nej till gratis massage, bara så att ni vet;) det var iaf hur underbart som helst och säger inte nej till mer laserbehandling alltså:p

 

Nä nu ska jag faktiskt ta och dejta John blund faktiskt;)

Natti puss<3


Lördag eftermiddag/kväll/natt och Söndag

Lördagskvällen blev sjukt lyckad och helt jävla underbar! Kl 18 började jag och världens bästa Anton<3 åka mot Uddevalla och festen, han satt och pimplade vin och jag fick köra;) de e tydligen så det ska va haha! Sen när vi var i Uddevalla så dog min telefon och därmed gps:en.. men det ordnade sig till slut och efter hur många felkörningar som helst kom vi äntligen rätt:)

Väl uppe i Emmas lägenhet möttes vi av Jesus (David), Gandalf (Tim), waka waka (Helena), Peter, Alex, Sexy nurse (Emma).

För att komplettera sällskapet så blev jag och Anton Hobbitar:) haha!

Vi hade jäkligt skoj och festade jäkligt friskt, spelade nåt spel som jag fick från systembolaget och Jesus kunde fan alla frågor typ!

Några tequila och annan sprit senare så gav vi oss ut på krogen. Kvällens ställe blev Mortens! Jävligt mycket bättre än lilla skara! Ska nog banne mig flytta dit alltså! så jävla kul som vi hade!

Efterfesten var helt jävla galen också, Ett minne jag har är att jag tog fram och halsade ur en julmustflaska och Anton som då inte gillar ngt med julen tog tag i första bästa flaska som då var tequila och det var ganska mycket kvar i den och den drack han upp :p Fattar fortfarande inte hur fan du klarade av de!  Men vad gör man för att slippa julmust egentligen :p Hade tyvärr inte med min kamera men jag fick tag i emmas kamera och fotade så innihelskotta:) Det här var bannemej den underbaraste helgen på mycket länge!<3

Anton, du är den bästa vännen man kan ha! Älskar dig<3 Min BFF!!<3 Man kan bara totalt släppa loss med dig och det är så jävla underbart!:)

 

Söndag Gick och la oss (Jag, Emma, Tim och Anton) runt halv tre i Emmas 90 säng trångt var det kan jag lova:p men det gick super:). Vaknade av att Tim snurrade runt och kramade ihop oss till en körv eller ngt:p har lite minnesluckor av söndagsmorgonen:p Kommer iaf ihåg att Några av de 6 personer som befann sig i lägenheten hade det vääääldigt mysigt!;) gissa vilka de var?;) och sen gick de in duschen och sen låg vi och sov i sängen till halv tre:) gött som fan!:p

Sen drog dom upp oss, dom iväg och fira Tims pappa som bodde i Uddevalla då det var Fars dag igår Grattis pappa! jag älskar dig<3:)

Sen Efter det så åkte jag och Anton in till den stora staden på pizzajakt! Det gick ganska bra och vi hittade en som hette DaVinci och det var gott som fan med mat:) Sen efter det begav vi oss hemåt till lilla vedum och hämtade nyckeln hos farmor som hade vart ute och gått med SötPepita:) Sjuukt snällt av dig underbara farmor<3 och sen åkte vi hem till Anton igen och kollade på Glee, hur i helevete har jag kunnat missa denna underbara serie? Måste skaffa mig hela säsongen känner jag:)

Sen dödade vi även denna helgen och jag åkte hem till farmor och fick massage och somnade sött<3

Den här helgen måste absolut göras om!:D Håller ni med mig?;)

Jag och Min BFF!<3 Beautiful picture, I know;)


Pay and Jump i Husaby!:)

Imorn blir det att åka och kika på en hopptävling i husaby:) ska bli mycket trevligt:) senare på kvällen blir det som sagt party:)
Blir nog inte så mycket bloggande imorn. Kanske på kvällen då jag kommit till Emma;)'
Nu blir det Nattinatt<3
Zophye XoXo

TGIF!!:)

Imorn är det lördag och då blir det partyparty i Uddevallla hos söta Emma:) Har tyvärr inte tagit fram min kamera ännu så det blir en bildlös afton men det blir kul ändå
Idag har jag hämtat det sista från lägenheten och det känns så jävla gött att vara därifrån nu! En stor jävla sten föll från mina axlar när jag tog mitt sista steg ut ur "svinstian" och ut i den fina omgivningen!:) Hur underbart som helst!<3
Mår mycket mycket bättre nu! Och nu går det bara framåt i mitt liv! Jag Älskar't!<3
Den 17 Nov är det som sagt Oriflameutbildning och just du är välkommen! Missa inte! Det blir en alldeles underbar kväll med alla Orribrudar<3 See you sötnosar<3
Är så förbannat glad nuförtiden:) Och ni villl bara trycka ner mig men ni lyckas inte särskillt bra!:)
Zophye xoxo puss<3

Torsdag!

Fick hjälp av Roger med flytten trots allt:) Börjar digga den snubben mer och mer alltså!:) Tack så mycket för hjälpen iaf!<3
Sen till det mindre roliga!
Jag var nere i källaren och bar upp lådor och massa andra grejer och dom där höll på och tvättade och då såg jag att mitt sköljmedel som jag har betalat står där och dom har använt det. Jag packar då ner det i min låda och bär upp den.
Sen efter ett tag kommer dom och säger att det är deras medel och ska ha tillbaka det. Jag säger då att om jag får se kvitto på inköpet så lämnar jag naturligtvis tillbaka det! Men dom säger att det är hos någon annan.. Men jag som redan hade ställt det i släpet nånstans och visste inte vart, gav dom en chans att kolla igenom men dom tog den inte.
Sen efter ett tag så kommer hon ut och har världens jävla dampryck och häller en hink med skurmedel och vatten över mig och börjar käfta om nån jävla kattmat som tydligen var deras.

Man kan bara skratta åt det, så jävla patetiskt att bråka om ett jävla sköljmedel! You are so fucking out of my life!!

Jag vet så jävla väl om att ni läser min blogg i vilken jag skriver vad JAG vill och jag vet så jävla väl om att ni vill anmäla mig för förtal men det kan ni inte för att jag inte använt några namn:) hihi;)

Annas så var dagen mycket givande jag fick en ny jacka av pappa för min yllejacka förstörde hon när hon hällde skurhinken över mig. Så den lämnade jag in på kemtvätt och den räkningen vet jag precis vart jag ska skicka!
Ha en fortsatt trevlig dag<3

Godmorgon Sötnosar!<3

Har ni sovit gott?

 

Det har jag också:) Så himla underbart att vakna upp utvilad och alldeles avslappnad, har inte gjort det på ett tag... Men nu känns det alldeles underbart!:)

Idag blir det till att åka till Skara (take two) och packa in mina grejer i släpet. Och sen har jag massa andra ärenden som jag måste fixa, tänkte även slänga in mig i solariet en snabbis också! Det blir en mycket händelserik dag känner jag på mig.

 

Nu ska jag gå och fixa mig och äta frukost.

Ha det bäst sålänge sötnosar<3

 

Pusselipuss<3


Köttfärspaj á la AS:)

Kvällen har jag tillbringat med min underbara vän Anton:)

Vi skulle laga mat och det blev dock inte flintastek denhär gången, man måste ju bryta traditioner ibland och då började vi med att kolla i den avancerade kokboken men vi begrep oss inte riktigt på den så vi tog snabbt fram hemkunskapsboken XD

Vi hittade en smarrig rätt vid namn festlig köttfärspaj, gick och handlade ingredienser och satte igång:p

Resultatet blev såhär:p

Skitgott blev det men det kunde gärna fått vara mer smak på den:) ändå hade vi i massa chili o kryddor men det hände inte så mycket:/

 

Jag har nog bestämt mig gällande kattungen, det blir Glappiz. Det blir mycket lättare så då båda dom andra e i Skara redan och dom slipper flyttas igen och grejer, katter blir ju lätt deprimerade när man håller på och flyttar på dem för mycket.. Så det känns som det enda rätta:)

Ni två små sötnosar kommer att få det bra uppe i Gävle!:)

 

Du är ett passerat kapitel i mitt liv! Jag hatar dig så innihelvete och hoppas att allt går åt helvete för dig! Själv ska jag bara njuta av tiden som kommer!:) Fan vad bra jag mår alltså!:D

 

Nu blir det strax sängen, ska bara göra mig iordning och bara varva ner:) härligt!

 

Natti sötnosar<3

Pusspuss<3

 


Kääär<3

Kikar lite på Jotex hemsida på deras julgrejer och hittade en alldeles underbaar krona!

Älskar den sjukt mycket och den blir absolut ett måste till den nya lägnheten! Det finns hur mycket som helst på sidan som jag bara vill ha men jag har tyvärr ingenstans att göra av de för tillfället, får vänta tills den 1 januari:p


Saknar!!!

Saknar min kamera så innihelvete! Den ligger kvar i lägenheten nånstans..

Ska ju dit och hämta grejer idag, ska bli så himla skönt att komma därifrån och slippa allt dåligt! Fan va bra jag kommer må sen!:D Längtar som fan!<3

 


Onsdag!

Sådär, då var alla morronbestyr gjorda! Tårta till frukost och borstade tänder, smink på och ska åka iväg till Skara vid 4 men jag har absolut ingen lust att gå ut och skrapa rutor på bilen:/ Hata vinter och snö!

Snön kan få va i fjällen men inte här och absolut inte nu när jag ska ut och åka!

 

Just nu sitter jag och kollar på nån Gösta Ekman film vid namn Gräsänklingar:p Riktigt bra faktiskt:p

Yes!!! Såg precis att det var plusgrader och hoppas nu att snön smälter lagom tills jag ska åka iväg, tror dock inte det blir så men:/

 

 

 


Min Oriflameresa!

Jag blev medlem för ett och ett halvt år sedan och hade då inte så stora visioner men har nu förstått att man kan komma hur långt som helst och det ska jag göra!

Såhär började allt.

Jag satt hemma och surfade och helt plötsligt ringer Annelie mig och berättar om karriärmöjligheten med Oriflame och jag blir eld och lågor och tycker att det verkar skitkul! Några dagar senare så kommer det hem en katalog och jag bara ser möjligheterna breda ut sig framför mig och visar katalogen för släkt och vänner.  Efter ett par veckor så tyckte jag väl inte att det var så kul längre och det fick ligga på hyllan ett tag.

Sen för några månader sedan fick jag ett ryck och ville sätta igång igen och nu går det lysande och jag ska verkigen lyckas med det här! Nu ska jag bli GC först och därifrån gå vidare mot toppen!

Satsar som attan på att få åka med på nästa års långresa men då måste alla hjälpa mig!

Om ni vill så ta kontakt med mig så hjälper jag även er till toppen om ni hjälper mig!

Mitt Sponsornummer är 90127793 om ni vill ha hjälp av mig och det är klart ni vill eller hur?;)

 

Kraam Sofia Hasselström

 


Godkväll!

Sitter här och lyssnar på lite mysig musik som enya och bara tar det lungt, försöker varva ner och släppa alla känslor som slår och spränger inom mig.. Det kommer och går det där..

Det kan vända på en halv minut, förstår inte riktigt vad som händer inom mig nu men det ordnar väl upp sig förr eller senare. Hoppas jag....

 

Imorn blir det som sagt en sväng till Skara för lite fix och senare på kvällen blir det att åka till Anton och hälsa på lite tror jag:) Vad sägs om flintastek?:p

tur att han inte har ngt internet för tillfället, så han inte ser vilka planer jag smider ahahha:p Han var ju som sagt och fixade ett nytt modem igår men det funkar tyvärr inte så han har beställt ett nytt simkort så sen får vi hoppas att det funkar..

 

Är fruktansvärt festsugen! Längtar efter att ta några kalla cider och bara släppa loss, men det var ju bara tre dagar sen jag var ute:p

Jag gör dock inte om vinicidenten (haha) drack ju som sagt upp en halv bag in box själv, (alltså 2 flaskor vitt)  men kul hade vi:D

 

Längtar också sjukt mycket till den 17 november då det är hår/hud/smink utbildning med oriflame!<3 LÄNGTAAA<3 Alla är dessutom välkomna! Det börjar kl 14.00 i Midgårdlokalen i Skara mittemot frejan:) Just du är välkommen!!:)

 

Nu är det alldeles strax godnatt men först ska jag skriva ihop min egna lilla oriflameberättelse:)

Natti<3

 


Grattis!

Säger vi till Roger som fyller 53 år idag!

Åt asgod tårta nyss, tydligen var det samma tårta som det pratades om vid Victoria och Daniels bröllop men vad vet jag, den var polkagrisrandig och en vinröd ros på iaf:p

 

Imorn blir det nog en sväng till Skara och sen på kvällen till Vedum och hälsa på Anton och Sötnosarna:)

Har så innihelvete beslutsångest för vilken sötnos jag ska behålla... Knaaza eller Glappiz.. Kommer inte kunna sova inatt...

Hjääälp mig!!!

 


Ny dag, nya tag!

Det har ju vart lite kämpigt för mig den sista tiden men nu börjar det verkligen ordna upp sig!:) Det gillas starkt!

Idag blir det en sväng in till Vara och fixa lite grejer.

I lördags så var det ju fest som typ varje Lördag!:) Jag har lovat mig själv att aldrig dricka upp en halv bag in box själv XD ahahha fast det va kul iaf:)

I Lördags så var vi även och shoppade lite och jag köpte även ett par skor som jag bara älskar!<3

Inte världens bästa bild men lovar att ta fler på dessa älsklingar:)

ÄKTA KÄRLEK!!!<3

 

Igår så var jag och Anton på Överby och shoppade lite:)

Det blev en säck Royal Canin till mina sötnosar och en fodertunna:)

 

 

Hade en ganska gullig dröm inatt:) En kille jag gick på högstadiet tillsammans med ringde mig och tyckte att jag skulle komma o sätta mig i hans knä, vi var tydligen på nån fest. Sagt och gjort. Sen efter en stund undrade han om jag ville bli hans;) Gulligt va?;) Synd att d va en dröm bara, kanske ska ta och göra verklighet av den:p ahhaah

 

Nu är det Vara som gäller, hörs senare!

 

Puss på er<3

 

 


Zophye
RSS 2.0