Saw 7!

Herreguud! Den va sjuukt skum! och nu kommer de även fortsättningar! Både saw 8 och 9 är planerad...

Shit asså! Det här blir bättre och bättre!!

Regissören är sjuk och jävligt smart Jigsaw och Dr Gordon är fanimej helt jävla awesome! Sjukt!

Godnatt!

puss<3


My weekend in Gothenburg!

Känner mig lite internationell idag så därför kommer det bli lite swengelska i detta inlägg!

Åkte ner till götet igår utan plånbok, (kom på det när jag precis gått på tåget! så himla typiskt mig att glömma viktiga grejer alltså!) Min avsikt var då att våldgästa Mikael och Camilla men dem skulle åka o jobba båda två och jag fick då sysselsätta mig själv en stund så jag ringde min kära vän Emil och tog en fika med honom, åkte till hans plejs och chillade, kollade på "Det regnar köttbullar" ganska kul faktiskt! Iaf när man e flummig:p

Sen vid typ 9 så ringde jag Mikael och frågade om jag fick sova där då sita tåget hade gått och det gick bra.

Idag har det dock inte hänt å mycket, har känt mig riktigt social med datorn i knät heeela morgonen, Mikael va dock inte bättre:p

Du som läser detta, vet förhoppningsvis vem du är men du har kommit igenom min yttre barriär och jag känner att jag kan lita på dig fullt ut!

Det är så himla skönt att ha sånna människor vid sin sida att kunna prata om allt med! Det ger så himla mycket! Ibland hittar man diamanter det har jag verkligen gjort! ;)

Det var en liten avstickare från detta inlägg.

Nu sitter jag på tåget och är på väg till Skövde, där ska jag ta en cach och sedan fortsätta min färd mot Skara!

Anna Johansson, bara så att du vet, no more secrets from me to you för att dom hamnar bara i öron som jag INTE vill att dom ska hamna! Du sabbat din chans!

Nä nu ska jag ta och luta mig tillbaka och slumra till lite innan skövde:)

Puss på er<3



Våldgästning!

Idag står våldgästning på schemat! Och om ca en halvtimma når jag min slutdestination!

Vi höre mer senare!

Puss på er!<3


Ta hand om mig själv kväll/natt:)

Har precis tagit en lång varm dusch och lagt en kylande ansiktsmask, ska strax ta och smörja in hela mig i hääärlig bodylotion;) underbart!

Det är oerhört viktigt att ha sånna ta hand om sig själv tillfällen, det vinner man på i längden! Man mår så mycket bättre och man blir vackrare!

Produkter jag använder i duschen:

Schampoo och balsam från Loreal och Goldwell

Tvål "Discover China" från Oriflame

Ansiktsmask från Oriflame

Ansiktsrengöring från Oriflame

 

Underbara grejer! Älskar dom alla och dom älskar mig eftersom dom gör mig så vacker ;) Visst låter det bra? Värsta poesin!:)

 

Ännu en morgon vaknar jag upp hos Carro:p Sov där inatt och idag har vi inte gjort så mycket, tog en hamburgare på donken på g till Skövde och sen vid typ 5 så åkte jag hem:) Möttes av ett gäng kissar som saknade matte jättejättemycket!:p

 

Nu sitter jag och kollar på gratis underhållning, dvs mina katter har damp för att jag har nyss pumpat upp en luftmadrass och dom har tydligen aaaaaldrig sett en sån innan:p så dom flyger hejvilt här hemma!

Varför jag har pumpat upp madrassen är att jag ska ha nattgäster ;) Jocke och Lars kommer hit och sover, dom har söpet sig fulla på kåren och så ställer jag upp med sovplats, vad gulligt av mig;)

 

Nä nu ska jag ta och fixa mig inför natten och sen ta och krypa ner och vänta på dom två herrarna:p

Puss på er<3


Du Är Så Jävla DÖD!

Av det jag får höra så blir jag inte speciellt glad! Du är ett stort jävla svin som förpestar alla i din närvaro! Jag hatar dig så innihelvete och får jag reda på miinsta lilla jävla grej igen så är du så jävla körd!

Hur i helvete kan du med att tro att jag ska hålla på och ställa upp för dig hela tiden när jag inte får ett skit tillbaka? Nu är det så jävla slut på det så du kan ju gå och dö nånstans eler ngt...

 

IDIOT!


YLO - Young Leaders of Oriflame!

Har precis kommit hem från vårt första möte med alla små ylo:n;) hur härligt som helst och det fanns mycket inspiration och uttrycket "ingenting är omöjligt" har fått en helt ny innebörd för mig! Vår föreläsare Anna hade sånt driv i sig och det kommer jag leva på länge!:)

Självklart så ingick det en smarrig Daquiri och en välfylld Goodiebag!

Innehållet:

x Perfect blush - helt underbar ger ett fint lyft för käkbenen och den ser helt fantastisk ut på!<3

x pink me perfect - Transparent läppglans som stegvis blir rosa och försärker färgen på dina egna läppar så det blir ett jämnt och fint tresultat:)

x Muse - Sist men inte mins en helt underbar parfym som doftar ljuvligt! Den snygga flaskan förhöjer känslan av lyx!<3

Underbara grejer!

Puss på er<3


Gårdagen!

Blev faktiskt jävligt lyckad! Det började hemma hos Jonas tsm med Jonas, Anders, Malin och Stefan, efter ett tag kom även Maya, Anna och Denny.

Kvällen fortsatte och alla blev mer eller mindre fulla.

Sen vid ungefär 12 så går jag hem och spanar in Antons nya lya! Den var sjukt stor o fin!

Efter ca en timma så drog vi hem till mig och kollade på ett avsnitt av Sveriges värsta bilförare och sen kom vi på den brillianta idén att baka bullar mitt i natten! Shit jag har pratat om de hela veckan och nu på fredagsnatten så får jag äntligen mina efterlängtade bullar ;) hur underbart goda och ni kan ju gissa vad jag käkade till frukost dagen efter;)

Idag Lördag käkade jag frukost kl 2 på Nockes tsm med Maya, Sanna, Anders, Madde och Magnus. Efter det blev det lite cachletande men vi hittade ingen:/

Nu på eftermiddagen vart det lite prat om party och hoppas nu som fan på detta och att vissa är på!:D

 


Hemmakväll hos Jonas ikväll då!

Dagens To-do-list!

1. Sola

2. Systemet

3. Välja kläder och makeup tills ikväll

4. Ominstallera officepaketet på datorn

 

Jag har börjat med en må-bra-diet! Men jag vet inte om jag kan kalla den diet riktigt för jag vill ju inte gå ner i vikt utan jag vill bara må bra! Jag ska äta var 3:e timma, det gjorde jag när jag gick på uddetorp och då mådde jag sjuukt bra! men det hade verkligen inte vart fel att få allt framdukat som man fick på skolan! Det ver verkligen en helt underbar tid! Sen ska jag börja dricka minst tre liter vatten om dagen för vatten är bra har jag hört! ;) Motionen får vi ta senare, när man har mer pengar att spendera! Jag tycker att det ger mycket mer när man tränar på gym för där får man sjukt mycket pepp från de andra som tränar och man vill inte visa sig svag!

Nä nu får jag ta och sätta fart med min lista så jag får nåt gjort idag!:D


Effektivitet!

Igår var jag mycket effektiv, hann med mycket på kort tid!

Vaknade upp hos Carro runt halv 10 och gick upp och gjorde frukost sen efter en stund kommer Carro och Angelo upp som två zombysar och ser helt wasted ut!:p Åkte till Skövde vid 2 och gick på praktikbesök på KICKS så nu hoppas man på svar snart!:) ska bli så underbart roligt att arbeta med nånting man brinner för! Jag älskar smink och vård av det yttre så det passar mig perfekt!

 

Sen efter det så gick jag med min jobbcoach till Sisters och där hade hon set en assnygg klänning och den var verkligen galet snygg! men den va lite dyr och hon ba - Sofia, håll tummarna för att den inte passar nu för att jag har verkligen inte råd med den! Sen sa vi hejdå och jag gick till bussen. Efter ett tag blev jag mycket nyfiken och skrev och undrade hur det gått och fick ett svar tillbaka "Jag köpte den=(" så vi kom fram till att i fortsättningen så skulle hon lämna plånboken hemma! och det höll jag med om!

 

Anidas galet snygga klänning! Tänk er den, solkysst hud och guldsmycken! Fyfan vad läckert!!:D
Klicka på bilden så kommer ni till Sisters sida där det finns mer galet snygga klänningar! 
699 kr kostar den.

 

Efter det kom jag hem och satte igång och storstädade hela lägenheten vilket innebar dammsugning, moppning dammning så nu är det bannemej klininskt rent här i min lilla lya!

Jag och Anton skulle ha lagat middag, bakat bullar och haft gleekväll men så blev inte fallet, han höll på och flyttade på eftermiddagen och hann inte färdigt så det blev en ensam kväll med glee flingor och kiwi istället! Sen blev det även mid jättegoda milkshake!:)

 

Idag Torsdag så har jag vart hos min jobbcoach och pratat smink och makeup och om min utbildning till hösten och hon peppar mig verkligen!

Alltså varför kunde inte hon fått bli min första jobbcoach? Nu händer det grejer iaf, Hon den första jag hade i <Lkpg satt bara på sin feta röv och gjorde inte ett piss! Inget pepp utan bara sök de häär jobben så ska du se att du får dom..

Jag har fått så sjuukt mycket hjälp av Anida så om jag hade kommit hit först så hade jag redan vart ute i arbete för lääänge sen!

Arbetsförnedringen har inte heller gjort så mycket för mig utan bara skickat mig vidare till massa jävla idioter som kallar sig jobbcoacher men nu har jag verkligen hittat rätt!:D


Übersmaskig milkshake!

En banan

6 digestivekex

en skvätt mjölk

 

Mixa allt och häll upp och njut! hur underbart gott som helst och otroligt mättande!


Oj oj oj...

Nu vart det ett bra tag sen jag sist uppdaterade bloggen men det har kommit en massa mittemellangrejer hela tiden så tiden har inte riktigt funnits till.

Kan ju börja med att jag festade ganska så friskt i lördags, här får ni lite smakprov på detta.

Lite smått galen sådär precis som det brukar vara ;)

Lite bowling blev det också, gjorde faktiskt en strike och jag var totalt jävla askalas! kul som fan!

Jocke, Jesper, Denny och Anna :)

Jag, Anna och Jenny :)

Resten av bilderna finns på facebook för er som vill se ;)

 

Puss på er!

 


Har fått mersmak på Geocaching!:)

Och kommit på att det är skitkul!

För er som inte vet vad geocaching är så är det random folk så har lagt ut massa plastburkar med penna och papper och sen skriver man in sitt cachnamn, loggar den på nätet Geocaching.com i den och lägger tillbaka den:) sen letar man efter nästa cach:) sen kan man lägga ut egna också:)

Man hittar cachen genom att gå in på nätet och kolla vart den ligger, lägga in koordinaterna på mobilen och sen ge sig ut och leta:)

Hittade två stycken igår i centrala Skara och de va mina första cachar:)

 

Ska passa en hund vid namn Molly hela helgen:) Då blir det caching kan jag säga:)

 

Puss på er<3


Vill ge extremt mycket Cred till

Detta underbara Schampoo och balsam!:D

Ett budgetmärke men hur underbart som helst! Det gör mitt hår alldeles mjukt och glänsande! Jag rekommenderar starkt detta till alla!:D

 

Snart kommer det upp en tävling här på Zophye.se från Goldwell! Missa inte!

 

Puss på er<3


Zophye
RSS 2.0